Är det slumpen som styr?

Livet är invecklat enligt många och när man ser allt på olika sätt så har vi alla olika uppfattningar.
Ibland så behöver man vägledning i sitt liv inför svåra val och då är det en del som vänder sig mot spådom.

Den vanligaste metoden av spådom är tarotkort där den som drar kort ett och ett från en kortlek.
Man kan då undra om det inte är slumpen som kommer upp?
Slumpen är en slags befrielse från det rationella tänkandet där det är ett verktyg för att kanalisera energier som finns runtom oss.
När det rationella lossnar så sker det en djupdykning under ytan. Saker och ting kan föras ihop så det känns meningsfullt och där en logik infinner sig.

Tarotkort tillåter en att studera innehållet i livet istället för att läsa på innehållsförteckningen. Tanke, känsla, sinne och intuition skapar tillsammans en helhet som vi kallar för spådom.
Men vad är spådom egentligen, ser man bara kortens betydelse så kanske man missar sammanhanget. Har man som kortläggare en bra kombination av egenskaper som möjliggör att man är öppen för intryck så kan man tolka korten på ett helt annat fantastiskt sätt.

Det är varje individs ansvar att ta kontroll över sina egna liv och genom att inte ha kontroll över korten så kan man få vägledning genom livet.
Fri vilja är det starkaste verktyget man har då man kan fatta egna beslut och förändra förutsättningarna för ens liv.
Börjar man förtränga delar av ditt liv så växer dessa sig starkare och till slut tar över helt istället för att man välkomnar alla aspekter och försöker leva i balans.

Saker som man förtränger brukar vara det man är rädd för och rädsla kan ofta vara utan rationell grund.
Tar man och omfamnar sin rädsla så kan man utvecklas till en bättre människa, det innebär att man måste inse vilka hinder rädslan inger och överkomma dessa.

Man kan även se rädslan som ett hinder för utveckling, det är våra val som både medvetet och omedvetet styr oss.
Dom som vill veta mer om sin framtid för att lättare kunna gå framåt brukar med fördel kontakta tarotlinjen för att kunna ta reda på mer.

Undermedvetet så styr ödet oss framåt och ibland så kan det vara intressant att veta vart livet är på väg så man kan slappna av och arbeta bort sina irrationella rädslor.
När man är rädd så projicerar man undermedvetet negativ energi på omgivningen vilket kan skapa en kedjereaktion.
Kan man mentalt förbereda sig på en framtid eller spådom online så finns det en möjlighet att livet formas till det bättre

Vad är då tarotkort och hur fungerar det?
En tarotkortlek är uppdelad i två delar, en del som behandlar olika delar av livet.
Den ena delen som kallas stora Arkanan innehåller 22 kort och det är dessa man mest förknippar med tarotkortlekar där narren bland annat finns med.
Lilla Arkanan är den andra delen som innehåller 56 kort och är väldigt lik en helt vanlig kortlek förutom att det finns fyra klädda kort utöver.

Stora arkanan berättar om vår väg igenom livet och den lilla Arkanan föreställer vårt samspel med omvärlden och vårt vardagliga liv.
Tarot är absolut ett sätt att få fram sanningar med och spådom gratis som man kan använda som en extra hint om hur man bör göra eller vad som kommer hända.
Tyvärr är det alltför många som tar det in på sig för mycket och låter korten styra över sina liv, man ska bara låta korten komma med en åsikt och man bör bara ha det i åtanke för beslutstagande.
Seriösa kortläggare brukar sällan låta samma person komma för ofta på kort tid då läggaren tar reda på om det verkligen finns något nytt att diskutera.